Aanbod

Ondernemerscirkel: 10 november 2022, 9:30, Zutphen

🌟Je weet het zeker: jij hebt hier iets voor anderen te brengen, te zijn, te doen. Maar WAT is dat precies??

🌟Je hebt best een gevoel en diep weten over wat je te brengen hebt, maar concreet maken is nog lastig. Net als bij mij!! Wat is het, in welke vorm, met welke woorden, voor wie?

🌟In deze cirkel nodig ik ondernemende lichtwerkers uit die over deze vragen willen delen, sparren, leren van elkaar. In gelijkwaardigheid.

🌟Omdat wij onze ondernemingen ZIJN, als therapeut, coach, healer….enz. Het gaat dus over ons, over jou en mij.

🌟We kunnen elkaar juist helpen met dat wat we waarnemen. Vaak makkelijker bij een ander dan bij onszelf. Jij ziet in mijn veld dingen die bij mijn missie horen, die voor mij vanzelfsprekend zijn en daarmee minder zichtbaar voor mij.

🌟Ik heb wat ideeën voor een programma, maar we geven deze ochtend samen vorm. Als je iets in wil brengen, dan kan dat. We voelen samen wat er te doen is, terwijl ik zorg voor de bedding (en wij allemaal samen).

🌟Doel is om geïnspireerd en gevoed weer weg te gaan met weer een reminder op zak wat jou en jouw missie uniek maakt. En misschien wel een idee voor jouw volgende stap.

🌟Bijdrage:
Jouw plekje is verzekerd na aanmelding via mijn website en betaling van €15,-

🌟Locatie:
Proeflokalen, ruimte 18, de Bovenkamer. We starten om 9:30, fijn als je iets eerder aanwezig bent. Tegen 11:30 ronden we af.

De aankomende cirkel is donderdag 10 november 2022

Bijdrage: € 15