Spread the Light!

Ceremonies en dans

Verlicht me

Microdose & Cacao Bliss

Zondag 14 april 14:00 – 20:00

Studio Starshine Vorden

Zou je wel een keer een plantmedicijnreis willen maken, maar wil je voorzichtig en licht beginnen? Omdat je weet dat je gevoelig bent? Omdat je weet van jezelf dat een hele fijne zachte bedding echt belangrijk is? Wil je jezelf bijlichten en verlichten?

Lees meer......

Zou je wel een keer een plantmedicijnreis willen maken, maar wil je voorzichtig en licht beginnen? Omdat je weet dat je gevoelig bent? Omdat je weet van jezelf dat een hele fijne zachte bedding echt belangrijk is?

Ontvang jezelf door helemaal ontvangen te worden door de cacao en de microdose truffels, door zachte klanken, een liefdevolle bedding en aandacht voor het proces waarin jij zit.

We (Joost de Vries en ik) doen een voorgesprek online of live om te horen waar jij zit in je proces en na de ceremonie nemen we de tijd voor de eerste integratie van je ervaring.

Er is thee en water en na afloop is er soep en wat salade en hapjes om je te helpen landen (alles vegetarisch. Heb je dieetwensen, laat dat dan even weten)

Contra-indicaties: zwangerschap en borstvoeding, anti-depressiva, anti-psychotica, hart- en vaatproblematiek en bepaalde psychologische/psychiatrische aandoeningen. In het voorgesprek besteden we hier ook aandacht aan.

Dans me

Vrijdag 1 april dansen we! Start 20:00 uur, eindigen rond 22:00 uur.

Locatie is Dorpsstraat 6 in Vorden. Studio Starshine.