Cirkels

Ondernemerscirkels

🌟Je weet het zeker: jij hebt hier iets te brengen, te zijn, te doen.
Het is jouw oorsprong. Jouw natuurlijke zijn. De essentie van wat jij bent, jouw hartsverlangen, jouw droom, dat heb jij te brengen.

🌟 Deze tijd vraagt ons om bedding te geven aan dat wat geboren wil worden. In de natuur is dat het licht en alles wat in het voorjaar ontkiemt. In de wereld is dat de nieuwe energie. In jou is dat de nieuwe versie van jou. Jouw oorsprong die de wereld in wil, gaat.

🌟 Deze ochtend onderzoeken we dat wat in jou tot leven wil komen. We delen, sparren, leren van elkaar. In gelijkwaardigheid.

🌟Omdat wij onze ondernemingen ZIJN, als therapeut, coach, healer….enz. Het gaat dus over ons, over jou en mij.

🌟We kunnen elkaar helpen met dat wat we waarnemen. Vaak makkelijker bij een ander dan bij onszelf. Jij ziet in mijn veld dingen die bij mijn droom horen, die voor mij vanzelfsprekend zijn en daarmee minder zichtbaar voor mij.

🌟Ik heb wat ideeën voor een programma, maar we geven deze ochtend samen vorm. Als je iets in wil brengen, dan kan dat. We voelen samen wat er te doen is, terwijl ik zorg voor de bedding (en wij allemaal samen).

🌟Doel is om geïnspireerd en gevoed weer weg te gaan met een heldere blik op wat jij nodig hebt, welke bedding jij jouw droom, jouw hartsverlangen te geven hebt. En misschien wel een idee voor jouw volgende stap.

🌟Bijdrage:
€ 15,- Jouw plekje is verzekerd na aanmelding via www.alicedevos.nl/cirkels

🌟Locatie:
Ruimte voor Verwondering, Paulus Potterlaan 12D, Zutphen.
De ruimte ligt links achter op het terrein van Therapeuticum De Rozenhof. Rij naar binnen door het blauwe poort/hek en parkeer helemaal achteraan.

We starten om 9:30, fijn als je iets eerder aanwezig bent. Tegen 11:30 ronden we af.

🌟Contact:
Mocht je vragen hebben, ben ik bereikbaar op 06-28592078