fbpx

Coaching 

Herinneren wie je bent en dat leven

Inzichten

We kijken samen naar de invloed van je geboorte en je familiesysteem op jouw leven om dichter bij jouw ware zelf te komen. We kijken naar de patronen in je gezondheid, je relaties, je werk en spiritualiteit. En welke patronen je kinderen aan jou spiegelen..

Voelen

Ik help je te voelen hoe het in jouw lijf is: we gaan dansen (samen of online), blote voetenwandelingen maken (samen of online) en wat jouw lijf aan voeding nodig heeft. Maar ook hoe was/waren de bevalling(en)? Hoe voelt jouw vrouwelijkheid, sensualiteit, seksualiteit? Hoe is het moederschap voor jou?

Doen

Mediteren is integreren, voelen hoe het in je lijf is, visualiseren, inspireren. En mediteren is doen, vaak doen.

Laten

We plannen een individuele retraite voor je in. Jij helemaal alleen zonder afleiding op een fijne plek en ik begeleid je met gesprekken de stilte in en weer uit.

Dromen

Ik help je je dromen te visualiseren. Hoe ziet jouw leven eruit? Wat doe je, waar woon je, met wie ben je, hoe voel je je?

Manifesteren

En dan…dan ga je dit manifesteren! Met alles wat je weet, waar je inzicht in hebt, wat je gevoeld hebt, gedaan en gelaten hebt en voor je ziet als visioen ga jij in de stof brengen wie jij ten diepste bent!

Er is atlijd contact met mij mogelijk over Whatsapp of videobellen. We ontmoeten elkaar op een fijne plek in de natuur of een coachingsruimte die voor ons beiden makkelijk te bereiken is.

Het is fijn als we een tijdje met elkaar aan de slag kunnen, maar kom eerst maar voelen hoe het is.

Maak een afspraak voor een intakegesprek met mij.