Het is tijd voor Meesterschap

Jouw missie de wereld in

Gratis Masterclass

Jouw meesterschap de wereld in.

Als spiritueel ondernemer in de Nieuwe Tijd weet jij ten diepste dat je meesterschap bezit. Jouw unieke trilling, jouw missie, is nodig in de Nieuwe Tijd. Dat vraagt meesterschap. Verantwoordelijkheid en leiding van je pure zelf om je onderneming de wereld in te brengen. Diep weten dat jij nodig bent, van waarde bent en vol vertrouwen op jezelf, je missie en moeder aarde en het universum.

En… gewoon in de wereld zijn. Het hier doen, met alles wat daarbij hoort. Helemaal vanuit jezelf, je verhouden tot de wereld van marketing, aanbod, communicatie, verkoop. Heel praktisch.

In deze masterclass vertel ik je hoe je dat doet: je missie handen en voeten geven, geboren laten worden, in de wereld zetten, verkopen. Niet vanuit trucjes, regels, do’s en don’ts, maar vanuit jouw pure zelf. Vanuit wat klopt voor jou. Dat is Nieuwetijds. Jouw waarheid. Niet de waarheid van een ander.

Dus laten we samenkomen. Laten we samen afstemmen, stil worden, channelen en delen. Laten we kijken wat er leeft in het veld en elkaar inspireren onze missie te leven. Elke twee weken weer, als je dat wilt. Ik verlang naar een veld waarin we gelijk opgaan, elkaar zien en horen en elkaar versterken in onze verbinding met ons pure zelf en de Nieuwe Tijd. Wij spiritueel ondernemers. Wij mensen. Wij sterrenlichten.

Onderweg deel ik de richtingaanwijzers, de zijpaden, de dwalingen, de valkuilen en de gifts die ik al ben tegengekomen. Zodat jij jouw pad sneller kan vervolgen dan ik deed. Zodat jij steviger staat en loopt. Zodat jij jouw pad belichaamt en je doel (een bloeiende onderneming) en je missie de wereld in brengt.

Als je je inschrijft ontvang je een email met de Zoomlink. Donderdag 30 mei om 9:00 uur komen we om online met elkaar samen