fbpx

Coachingstraject: Liefdevol door de lockdown

Wat een beklemming soms! Je ervaart weinig ruimte, je bent overprikkeld, vol en leeg tegelijk…en je wil zo graag lief zijn voor je kids, jezelf, je partner (niet altijd natuurlijk, we’re only human..).

Het is een hele puzzel, het moederschap. Sowieso al! We doen veel alleen, we zijn vergeten hoe het is om ‘met een dorp’ een kind op te voeden… Nu in de lockdown herinner jij je nog beter (een herinnering die ergens diep in jou leeft en niet uit dit leven komt) hoe het fijner, moeitelozer, meer samen kan. En dat frustreert nog meer!

En het is een tijd van grote (energetische) verschuivingen. Buiten ons, maar ook in ons. We worden steeds lichter, onze frequentie verhoogt. Daarmee komt er ook meer donkerte / pijn / trauma aan het licht, zo werkt dat nou eenmaal. De lockdown zorgt ervoor dat de druk op jou en je kids groter wordt, dus dat helpt prachtig bij het opkomen :). Door de pijn te zien en te voelen, kan die geheeld worden, de donkerte verlicht. Jij wordt lichter en liefdevoller.

In 4 sessies van 1,5 uur help ik je liefdevol door de lockdown. We voelen wat er te voelen is om dan het licht te zetten op de donkerte die je buiten en binnen jou tegenkomt. Door te voelen in je lijf wat er gebeurt als jij getriggerd wordt, komt er pijn los die dan getransformeerd kan worden. We halen delen van jouw licht, jouw ziel, op die manier terug (soulretrieval) en jij wordt meer van wie je oorspronkelijk bent.

Je kan weer ademhalen, bent meer in jouw stroom, je kiest beter wat wel en wat niet en je geniet meer van deze bijzondere tijd met je kinderen!

Kosten : € 400,- We spreken af waar en hoe jou past (online/offline, binnen of buiten).