Online Licht

Remember jouw Alignment, Licht en Grootsheid.

Open je voor het universum achter de fysieke wereld. Stem je af of energie in je lijf en om je heen. Voel je gedragen, geliefd en beschermd. Scherp je intuïtie, vergroot je (zelf)vertrouwen en heb meer energie. De start voor het Leven van jouw Licht!

De eerste is gratis, de volgende Sparks € 10,- per stuk, of de hele serie voor € 50,-

Gratis Spark of Light Meditatie

Remember, het Universum is in je. Open je voor het landschap van je ziel. Voel je welkom in jezelf, thuis in je lijf en leef je licht.

Start jouw meditatiepractice met Ease & Flow.

En vooral: Fake it till you make it!

Marketing door

Sacred Alignment

Een magisch verbinden met Moeder Aarde en de Zon om in jouw oorspronkelijke verbinding te komen. Vul je lijf en hart met de energie van deze Alignment en laat spanningen en lage energieën in de aarde vloeien.

Word gedragen en verlicht met licht en liefde…

Clean & Protected

Hoe lichter je wordt…hoe meer donkerte er aan je blijft plakken. Clear je van de energie die niet van jouw is. Vraag bescherming vanuit het hart van de kosmos en bescherm jouw energie met krachtig licht. Voel je stevig en omringd door liefdevol licht.

Een belangrijke stap voor je verder gaat met het ontdekken van verschillende energieën!

It’s All Energy

Zet het kanaal dat alles als energie waarneemt aan. Maak verbinding met de natuur, objecten, je eigen organen, ja alles in de fysieke wereld dat energie is en voel je NOOIT meer alleen!

Er is zoveel liefdevolle energie om ons heen. Laten we er contact mee maken.

Connect to Help

Maak verbinding met je gidsen, je sterrenteam en alle hulp die er om je heen is. Alles wat wacht om jou te helpen, maar pas iets doet als jij het vraagt. Dit is het begin van jouw pad om je eigen hulpteam te ontdekken.

If only you would ask….hoor ik ze denken.

Inner Child Love

Bring the shadows back to the light… Haal je ‘schaduwen’, de afgescheiden kinddelen, terug in Alignment. Heb je kinddelen lief vanuit je Hoger Zelf, omring ze met liefde en licht en NEUTRALIZE je triggers.

Zo kan zelfliefde voelen…

Let’s go Full Circle

Deze Spark is een hele sessie met alle elementen van de vorige Sparks erin. Deze meditatie kan je dagelijks doen om steeds weer naar je triggers te kijken en de afgescheiden delen van je ziel, je schaduwen, in het licht te zetten en te helen.

Remember your Light. Leef je Licht

Alle 6 Sparks of Light

Voel je dat je er helemaal voor wil gaan en je alle meditaties eigen wilt maken? Gaaf, let’s go! Dit zijn alle betaalde meditaties, de gratis eerste kan je zo downloaden. Remember wie je bent en leef steeds meer jouw unieke licht met het maken van jouw eigen heerlijke meditatiepractice.

€ 50,- voor de serie