Tijd voor je Missie

Je missie helder. Simpel.

Zielsafstemming

Klanten komen af op een heldere missie.

Je missie is wat je hier komt doen. Je bent het en het is wat je doet, wat je de wereld inzet. Als je je missie in je hele wezen diep weet, voelt en ademt, dan volgt de rest van je onderneming moeitelozer. Je aanbod komt vanuit je missie, de manier waarop jij contact maakt met je klant en je aanbod verkoopt, hoe jij sociale media wil gebruiken en welke doelgroep jij bedient. Het begint allemaal met een haarscherpe, loepzuivere, heldere missie.

Je missie krijg je helder door naar je levenspad te kijken. Alle wonden, omstandigheden, geluksmomenten en ervaringen vormen jouw missie. Want ze vormen jou. Ze hebben jou gemaakt tot wie jij bent en helemaal jou zijn ís je missie. En jij voelt dat jij jezelf in de wereld moet zetten door je onderneming. Ook gewoon om jezelf te voeden en te leven op een fijne plek.

Uit je levenspad zijn thema’s te halen die ingredienten vormen voor je missie. Die thema’s ontvang ik in de afstemming van je hoger zelf, je ziel, in beelden, woorden en gevoelens. Jij vult aan en samen wordt je missie nog duidelijker. Onontkoombaar.

Een korte online zielsafstemming duurt een half uur. Je hebt dan helderheid op de belangrijkste thema’s uit jouw leven en meer helderheid over wat je missie is. Het fundament voor jouw onderneming. Vanuit een heldere missie kan je je onderneming gaan bouwen en haken klanten makkelijker aan op jouw trilling.

Je missie en thema’s helder: 69,-

Bij de uitgebreide zielsafstemming doen we een online afstemming van een half uur en schrijf ik een aantal versies van je missie voor je. Ik kijk en voel uitgebreid naar je website. We doen de afstemming en vervolgens ga ik schrijven. Zo heb je een aantal opties om vanuit jezelf je missie te gaan verwoorden.

Je missie helder en verwoord: 169,-