Lichtwerkers

Ondernemerscirkel: Be the Light!

Maar….zo makkelijk is dat nog niet altijd. Het kan als ondernemer best lastig zijn jouw weg te vinden in marketing, de woorden te vinden om jouw product te omschrijven, je zichtbaar te maken…

Helemaal als je dat op een zuivere manier wilt doen. Helemaal als je gevoelig bent. Helemaal je het niet gewend bent dat het allemaal over jou gaat. Helemaal als ontvangen je niet heel makkelijk afgaat. Helemaal als je geld maar raar vindt. Helemaal als je mensen helpt. Of juist niet?

Dat soort vragen gaan we onderzoeken in deze cirkel. We gaan met elkaar sparren en delen. We inspireren en steunen elkaar, want het kan ook best eenzaam zijn het altijd in je eentje te doen..

Terwijl er zoveel hulp is. In allerlei vormen. Vooral in jezelf. Maar kom daar maar eens bij als er zoveel is waar je over na moet denken, je zorgen om maakt, je je afvraagt, je wilt bereiken.

Kortom, laten we bij elkaar komen en elkaar helpen het licht te zijn! Een korte meditatie, landen in de cirkel, om de beurt spreken, een gestructureerde discussie, een visualisatie, een hart onder de riem, een fijne tip, een liefdevolle cirkel..

Praktisch:
We komen om 9:30 op vrijdagen bij elkaar. Ik zal steeds een thema aandragen en dan voelen we samen of dat passend is voor die ochtend. Samen zorgen we dat iedereen gehoord wordt en maken we een bedding. Rond 11:00 ronden we af. Er is thee, fijne meditatiestoeltjes, kussentjes en dekentjes.

Locatie is Dorpsstraat 6 in Vorden. Studio Starshine.

Deelname is gratis. Ik hou van verbinden. Donaties zijn welkom.