Voor wie

Ik zal je niet helen, want ik zie jouw heelheid

Ik zal met je meelopen door het donker, tot jij je licht herinnert

Je wilt je missie leven…

Als ondernemer, lichtwerker, healer, therapeut

Maar wat IS je missie? Dat is zoveel mogelijk van jouw licht hier op aarde brengen. In je lichaam. Jouw ware natuur leven. Je unieke trilling. Dat wat je ten diepste bent. Dat is jouw missie. Jouw licht belichamen. Uiting geven. Voluit leven!

Dus heb je jouw unieke trilling te kennen. Diep te weten. Jouw licht te herinneren. Zodat je met dat licht de donkerte die in je lichaam en in je energie is opgeslagen uit je familiestysteem, uit vorige levens, uit trauma in dit leven, laat smelten. Zodat de stroom van het leven door je heen kan gaan. Het leven door jou heen kan scheppen.

Je wilt lichter leven…

Soms, of best vaak, kan het leven zwaar voelen. Heb je het gevoel dat je op één of meerdere vlakken in je leven tegen de stroom in aan het zwemmen bent. Waarom lukt het niet? Waarom gaat het niet wat makkelijker, of zelfs moeiteloos? Waarom lek je zoveel energie weg? Ben je zo vaak moe? Waarom werkt je lijf niet mee?

Tja..het kan lichter. Echt! Zicht krijgen op waar de stroom onderbroken of geblokkeerd wordt en dan…is er licht! Jezelf ontvangen. Voor jezelf zorgen. Jezelf koesteren. Kijken naar je geboorte en de eerste tijd met je moeder. Je heelheid herinneren. Dat.

Je hebt een kinderwens…

Je wilt letterlijk iets van jou in de wereld zetten. Wat als dat niet zo makkelijk gaat? Dan kan je kijken naar de manier waarop jij geboren en ontvangen bent. Er kan trauma zitten op ‘in de stof komen’, in de wereld komen, baren, omdat je zelf geschrokken bent, pijn ervaren hebt, toen je geboren werd.

In zachtheid kan je dit stuk onderzoeken, zodat je wellicht een nieuwe ziel in jouw lijf kan ontvangen en op aarde kan zetten. Heel heftig doormaken van de pijn van je geboorte hoeft niet. Energetisch aanraken, kort doorvoelen en shiften is vaak genoeg.

Je bent zwanger…

Bij je bevalling ga je dat wat je ontvangen hebt in je lichaam, de wereld inzetten. Je hebt helemaal de stroom in je lichaam te volgen om een fijne bevalling te hebben. Ook hierin kan de manier waarop jij je eigen stroom hebt kunnen volgen bij jouw geboorte, van invloed zijn. Dat wat daar gebeurt is, kan doorwerken in jouw bevalling.

Dus is het goed, om je voor te bereiden op je bevalling, licht te werpen op je eigen geboorte. Om de schrik die opgeslagen zit in jouw lijf, los te trillen. Om een ander pad te kiezen van in de wereld komen. Met heel veel zachtheid, geduld en compassie voor jou en het nieuwe leven in jouw buik.

Je wilt overvloed ontvangen…

Je wilt ontvangen. Energie. Liefde. Geld. Je wilt niet meer moe zijn, onvoldoende energie hebben. Je wilt niet meer het gevoel hebben dat het niet voor jou weggelegd is. Je wilt je niet meer onzichtbaar voelen. Je wilt niet meer in tekort leven.

Dus, heb je jezelf te ontvangen. Want alleen dan kan je overvloed ontvangen. Dus, kan het helpen te onderzoeken hoe jijzelf ontvangen bent op aarde. Door je moeder, je vader, je familie. De schrik die nog in je eerste chakra zit, maakt dat je de overvloed van de aarde en het leven zelf niet kan ontvangen. Dat je jezelf niet kan ontvangen in al je grootsheid en licht.

Als je dit wel kan…zal er steeds meer naar je toestromen van dat wat jij wenst. Dat wat jij waard bent. Van dat wat jij in essentie bent: pure, prachtige, rijke, lichte en liefdevolle energie!