Het is tijd voor jou

En voor mij.

Dit ben ik

Dit ben ik.

Ik ben een kei in vallen en opstaan. Zeker in het ondernemen. Ik ben een expert in afwezig én aanwezig zijn, in onverbonden én verbonden en in vervormen én jezelf zijn. Ik kan heeeel goed fouten maken en teveel én helemaal niet luisteren naar wat anderen zeggen.

En ohja, ik ben ook licht en liefde. Ik ben mens met kwetsuren. Ik ben moeder, dochter, zus, vrouw. Ik ben jou en jij bent mij. Ik ben ziener, weter, leraar. Ik ben blind, onwetend en leerling. Ik ben liefde die stroomt. Ik ben vol-ledig mij.

Ik ben goed in vervormen

Mijn bewuste herinneren van wie ik werkelijk ben, begon toen ik 25 jaar was. Ik had toen 3 jaar Bouwkunde gestudeerd in Delft en had vervolgens mijn studie psychologie afgemaakt. Voor die tijd waren er altijd al aanwijzingen, flarden, een diep weten en een gevoel van anders zijn, er niet helemaal bij horen, van me vervormd voelen.

Op stage in Sri Lanka was ik voor het eerst zo los van alle systemen, zo buiten mijn bekende leven, dat ik wakker werd geschud. Ik kwam in aanraking met meditatie, yoga, ayurveda en de prachtige krachtplekken daar. Meteen na die reis van 3 maanden was ik 3 maanden in Australië, wat het verdere wakker worden en herinneren van mijn ziel versnelde. Ik ontmoette voor het eerst mijn Universum, mijn gidsen en werd mij bewust van de waarheid van wie ik ben. Ik zag voor het eerst door de illusies heen…

De zee en ik…

Van 2012 tot 2016 zeilde ik met mijn toenmalige partner, Bob, in de zomerseizoenen op de Middellandse Zee. We namen elke week klanten mee aan boord van ons zeiljacht en lieten ze de mooiste plekjes zien. Die tijd op het water was steeds als een retraite van een half jaar, als een loskomen van alle systemen. Zo weg van alles en zo dichtbij de natuur. Daar kreeg ik meer en meer contact met mijn unieke trilling.

Soms voeren we nachten door en was ik op momenten alleen met de wind, de golven, de sterren en ons schip. Op een nacht was ik zo bang dat er voor mijn gevoel niets anders opzat dan samenvallen met de natuur. De elementen voelde zoveel sterker dan ik, dat ik alleen nog mijn eigen kracht ertegenover kon zetten…zo voelde dat.

Daar, op dat moment, viel ik samen met de natuur, met mijn natuur. Zo ontwaakte er weer een groot stuk van mijn ziel, kwam er een afgescheiden deel terug. Sindsdien voel ik mij nog dieper verbonden met de natuur, de zee, de rotsen, met Moeder Aarde als de draagster van dat alles. En met de sterren, de maan en de grote hemel daarboven. Ik ben daar verbonden met het leven. 

Mijn krachtdier is de Zeearend. Zij verbindt hemel en aarde via het water, de oceaan. Zij gaat heen en weer tussen hemel en aarde om al het leven te raken.

Twee prachtige dochters

Twee prachtige spiegels… die mij steeds delen van mijn ziel laten zien die nog vast zitten in illusie. Kindstukken die geheeld willen worden… Als een echte persoonlijke-ontwikkelings-junk ben ik zo dankbaar voor alles wat zij mij brengen. Zij openden me ook de ogen voor het belang van kijken naar de geboorte en de moederwond in het leren ontvangen van het leven.

Dankbaar ben ik ook voor het steeds sterker worden van mijn herinneringen aan Truth. De waarheid van onze wereld, ons universum, dat alles EEN is. Het geeft mij zo’n diep gevoel van gedragenheid, liefde, bliss en beauty. En wat een feest is het dat er nog ZOVEEL meer te ontdekken is in de energetische wereld, in het quantumveld. En wat een geluk dat ik zoveel prachtige mensen mag helpen tot leven te komen. Hun oorspronkelijke natuur in te brengen in de wereld. Ik geniet steeds weer zo intens als ik het leven in iemands ogen zie. Als ik iemand tot leven zie komen. Zichzelf de wereld in zie brengen. Dat vervult me.

Ik ben geboren in 1981 en woon (gedeeltelijk) samen met Saar (2016) en Maja (2018)