fbpx

Mijn verhaal…

Ik geloof in verbinding met Moeder Natuur en met anderen. Alles is 1 en in de natuur en anderen ontmoet ik mezelf. Als ik buiten ben, kan ik het beste tot rust komen, verbinding maken met mezelf en voelen wat er nodig is en wat niet. Dan ben ik van de grootste waarde in het contact met anderen en kan ik de beste bijdrage aan de wereld leveren.

De zee, het water, de golven

Een aantal jaar woonde en werkte ik op ons zeiljacht in de Middellandse Zee. We ontvingen mensen voor een week vakantie bij ons aan boord. Op de vele prachtige tochten die we voor ons bedrijf maakten, voelde ik me sterk verbonden met de zee, de wind en de kusten en daardoor met mezelf. Die ervaring heeft me diep geraakt en draag ik elke dag met me mee. Op het water heb ik gevoeld me werkelijk gedragen te voelen door Moeder Aarde.

Puur leven

Weg van het dagelijks leven en met weinig comfort leerde ik simpel te leven. Het samenzijn met de mensen bij ons aan boord leerde mij te zorgen voor anderen én voor mezelf. Het zeilen leerde mij omstandigheden te accepteren zoals ze zijn. Naar deze inzichten keer ik steeds terug om mijn leven op het land vorm te geven.

Verbonden zijn met anderen

Ik hou ervan verbonden te zijn met anderen. Ik ben nieuwsgierig naar wat anderen ten diepste beweegt en wordt geïnspireerd door de vele gezichten die mensen hebben. De verbinding met mezelf houd ik door tijd te maken om in de natuur te zijn en stil te zijn.

Talenten

Ik ben krachtig aanwezig, speels en licht en breng rust en ruimte. Ik geef bedding zodat anderen kunnen zijn wie ze zijn.

Ik kan goed observeren en aanvoelen hoe het met anderen is en wat ze nodig hebben. Ik zie verbanden en plaats in kaders, waarmee ik duidelijkheid en inzicht geef. Mensen stellen zich makkelijk voor mij open door mijn onbevooroordeelde, maar scherpe blik.

Achtergrond

Ik ben opgeleid als psycholoog. Na omzwervingen door Sri Lanka, Australië en Indonesië, via werk in de horeca, de thuiszorg, het organisatieadvies en de kinderopvang doe ik nu wat mij het liefst is: het samen brengen van moeders en kinderen om van elkaar te leren en zich gedragen te voelen. Ik heb de Driejarige Opleiding bij het ITIP, school voor leven en werk, gevolgd. Het ITIP heeft mij veel gebracht en ik voel me verbonden met hun visie en werkwijze.

Ik ben geboren in 1981 en woon samen met Bob (1970), Saar (2016) en Maja (2018)