Workshops

Reclaim your space: Healing birth to heal your life!

Zaterdag 3 oktober van 10:00 tot 16:30 Op Hodenpijl, Schipluiden

Je voelt aan alles dat het nu tijd is voor jou. Tijd voor jouw droomleven.
Je hebt prachtige kinderen op de wereld gezet vanuit jouw sacred space en je weet (vrijwel) zeker dat er geen kinderen meer in jouw buik zullen groeien. Het is rond, het is goed, het is mooi.

Dus is het nu tijd voor jou! Voor wat jij nog meer in de wereld wilt zetten, geboren wilt laten worden. En het is tijd dat wij vrouwen, wij moeders, op gaan staan en ons licht gaan laten schijnen. Dat wij het nieuwe gaan baren, gaan voeden, gaan dragen. Vanuit onze vrouwelijke kracht, creëren, scheppen, het leven baren.

Die vrouwelijke kracht, het ontvangen, het broeden, het weten wanneer het de juiste tijd is, het gaan op de stroom van onze intuïtie, woont in onze buik. Daar waar onze kinderen woonden, mag nu jouw droom voor jezelf, voor je gezin, voor de wereld gaan wonen. Om daar gevoed te worden door de energie van Moeder Aarde en de Zon. Om te rijpen. Neem de ruimte in je buik weer in!

Daarom is het nodig die ruimte, onze womb, te helen, te reinigen van de energie die daar is opgeslagen. Zoals de energie van jouw bevallingen. Helaas gebeuren er bij veel bevallingen nog steeds dingen die niet fijn zijn voor moeders en/of baby’s. Angst en pijn die in je buik zijn opgeslagen. Door het loslaten van die pijn en angst komt er ruimte voor creatie en het baren van het leven wat jij droomt.
En na de transformatie van het moeder worden, mag er weer meer wakker gemaakt worden van wie jij bent.
Rise & Shine!

WAT GAAN WE DOEN
Om ruimte te maken gaan we voelen hoe het is in onze womb. We delen over onze bevallingen, voelen wat erover te voelen is en laten los wat los mag. We bewegen, dansen, zijn stil, voelen, delen, laten los en omarmen. Met elkaar in een veilige, liefdevolle, warme sfeer. Met een prachtig ritueel sluiten we de periode van kinderen baren af en openen ons voor de droom die jij al in je draagt.
Een dag om tijd en aandacht te hebben voor jou. Voor jouw womb. Voor het afronden en helen van jouw bevalling(en) en om jouw energie neer te zetten voor het nieuwe. In jouw space!

MEENEMEN
Je eigen lekkere lunch, een handdoek of hammamdoek, fijn zittende kleren, een voorwerp voor op het altaar en een voorwerp wat jouw kind(eren) representeert.

WANNEER
Deze dag organiseer ik 3x: zaterdag 3 oktober, 24 oktober en 14 november van 10:00 tot 16:30 uur.

WAAR
Yogazolder op het landgoed van Op Hodenpijl. Bij inschrijving ontvang je een uitgebreide routebeschrijving.

KOSTEN
€ 145,- exclusief lunch. Water, thee, koffie en fruit/lekkers is aanwezig.

INSCHRIJVEN
Stuur me alsjeblieft een berichtje als je je wilt inschrijven. PM of alice@alicedevos.nl

Als je me volgt op Facebook blijf je op de hoogte!