Het is tijd voor Waarheid

Zuiver ondernemen

Vanuit je pure zelf

Online programma

Vanuit waarheid ondernemen. Zo kan het.

Ondernemen in de Nieuwe Tijd is vanuit hoe het voor jou past, je bedrijf neerzetten en laten groeien. Het gaat over jouw diep weten. Daarvoor moet je afgestemd zijn op jezelf. Jezelf niet kwijtraken aan de verleidingen van de matrix. Aan marketingstrategiën.

Je ‘moet’ je missie glashelder hebben. Diep in elke vezel van je zijn te weten wat jouw unieke aanbod is. En alle valkuilen kennen en zien. Want je wil je missie de wereld in! Je voelt je potentie en die wil geleefd worden!

Je wilt vanuit jezelf een bloeiende onderneming neerzetten. Waarachtig. Jouw waarheid volgend. Niet vervormen. Je grootsheid voelen, kennen, weten en inbrengen in de wereld. Vormgeven. Vanuit waarheid. Jouw waarheid.

Maar..waaaaar te beginnen? Nou hier. Met dit online programma. Deze inspiratie. Deze wegwijzers. Omdat ik programma ook stom vind klinken. Omdat de Nieuwe Tijd gaat over gelijkwaardigheid en het zelf weten. Ik weet het niet en net zo wel als jij. Dit is hoe ik het doe. Waar ik in geloof. Voel maar heel goed of het voor jou resoneert. Dat is belangrijk.

Deze online cursus bevat een aantal modules (hij is dus nog niet klaar….er wordt aan gewerkt). Onderwerpen zijn: je missie vinden, je aanbod helder krijgen, je waarde bepalen, zichtbaar zijn, je verhouden tot social media, contact maken met je klant, mannelijke en vrouwelijke energie, werk-privé balans en vooral Jezelf zijn! Jezelf voorop, vanuit jezelf, voor jezelf en dus voor de wereld (Je pure zelf dan wel).

Klik op de knop hierboven, dan houd ik je op de hoogte van mijn voortgang. Als ie klaar is, laat ik het je weten! Investering: 369,- ex btw.