Workshops

Kom in je lijf. Neem je plek in. Maak contact.

Workshop 1: De dans van je geboorte

In deze workshop gaat het over jouw geboorte. Zoals jij ter wereld bent gekomen, zet jij jezelf ook de wereld in.

Was er stress of angst tijdens je geboorte? Hoe ging het met je moeder? Ben je alleen gelaten? Volgde je jouw stroom? Kwam je meteen aan in je lijf?

De schrik of pijn van je geboorte, herhaal je als je jezelf en/of je business de wereld in brengt. Dus is het goed zicht te krijgen op dat allereerste afweermechanisme wat je hebt ontwikkeld door je geboorte. Want steeds als jij iets van jezelf geboren wilt laten worden, wilt manifesteren, kom je dat mechanime tegen.

In deze workhop krijg je zicht op je geboortewond en jouw natuurlijke beweging, jouw oorspronkelijke zijn. We verbinden en delen met elkaar wat er is. Ik neem je in meditaties en visualisaties mee naar jouw eerste beweging. Je danst je geboorte en vindt in zachtheid jouw oorspronkelijke beweging terug.

Workshop 2: De dans op jouw plek

In deze workshop gaat het over het innemen van jouw plek. Zoals jij je plek inneemt in jezelf, in je familiesysteem, in een groep, zo neem jij ook jouw plek in de wereld in. Zo krijgt jouw business een plek in de wereld.

Hoeveel plek neem jij in? Hoe zichtbaar ben je? Hoe uitgesproken? Voel je je gezien en gehoord? Waar houd je in? Wat is jouw unieke aanbod, jouw unieke dans? Wat dient zich aan beweging aan uit jouw meest natuurlijke zijn?

De plek die je inneemt is beïnvloed door kwetsuren die je hebt opgelopen, aannames die je hebt gedaan, conclusies die je hebt getrokken (toen je klein was). Door te voelen (in je lijf) wat jouw plek is, word je zichtbaar. Ben je aanwezig.

In deze workhop ga je uiting geven, ruimte innemen, jezelf laten zien. Jouw aanbod aan de wereld. Jouw UNIEKE dans.  We verbinden en delen met elkaar. Ik neem je in meditaties, visualisaties en dans mee naar jouw unieke plek.

Workshop 3: Je dans met de wereld

In deze workshop gaat het over jouw dans met de wereld. Met alles wat er in de wereld is: de ander, de groep, de systemen, de instituten, geld. Maar ook het leven zelf: de aarde, de wind, de wolken, de zon, voeding, energie, overvloed.

Hoe ben jij in contact? Blijf je bij jezelf? Vervorm je? Kan je ontvangen en geven? Blijf je jouw dans dansen of dans je de dans van een ander (mens of systeem)?

Voor je business gaat deze workshop over je verhouden tot marketing en social media, over geld, nee zeggen en je eigen koers, jouw dans. Over ONWEERSTAANBAAR worden!

We worden altijd beïnvloed door de wereld om ons heen. We passen ons haast automatisch aan en als je gevoelig bent, ben je daar helemaal een STER in! Zo worden we niet afgewezen en dus gekwetst. Maar, het is niet helemaal JOU. Je danst niet jouw dans, maar die van een ander. Zo ben je wel in contact, maar niet in volle aanwezigheid.

In deze workhop ervaar je wat jij doet in contact. Wat er gebeurt. Zodat jij in contact met de wereld, wel helemaal jouw dans danst. We verbinden en delen met elkaar. We oefenen met contact maken in een dans. Ik help je in meditaties en visualisaties steeds bij jezelf, in je lijf, op je eigen plek te blijven in contact.

Voor alle workshops geldt:

Locatie: Studio Starshine Vorden

Tijd: Inloop 9:45, 10:00 starten. Rond 16:30 ronden we af.

Kosten: € 75,- inclusief koffie, thee, vegetarische lunch en lekkers