Workshops

Koester me

Donderdag 11 april 10:30 – 15:30

 

Studio Starshine Vorden

Goed voor jezelf zorgen. Jezelf koesteren. Jezelf helemaal ontvangen zoals je bent. Jezelf troosten, geruststellen, je stress verlagen. Ja, dat wil je wel, maar hoe dan?

Lees meer......

Door te oefenen. Met jezelf en met anderen. Door te verkennen hoe warme koestering voelt. Hoe jij een ander koestert. Door ontvangen te worden in een veilige, liefdevolle setting. Door te voelen wat je mist en gemist hebt. Door te voelen wat je verlangt en dat verlangen te uiten.

De veilige, liefdevolle, zachte, warme setting vormt de bedding van deze dag. De eerste oefeningen zijn ervoor om bij jezelf aan te komen en de energie van de groep en de ruimte te verkennen. Zodat je helemaal kan zakken in jezelf en je hart kan openen om ontvangen te worden en te ontvangen. Om vanuit je hart verbinding te gaan maken met anderen. Om te koesteren en gekoesterd te worden.

Dat gaat helemaal zoals dat voor jou goed voelt. Dat is jezelf en de ander ontvangen. Dat is de oefening. Dat alles er mag zijn. Met compassie en liefdevolle energie.

Dan oefenen we met gekoesterd te worden. Als het baby’tje wat jij was toen je voor het eerst ontvangen werd. Zoals jij dat baby’tje zou koesteren. Om dan te voelen wat je gemist hebt en nu verlangt. We verkennen met lichtheid hoe jouw geboorte en ontvangst hier op aarde was. Samen voelen we hoe het was en wat dat nu in jouw leven doet.

We wisselen kort uit. We verkennen de energie van jouw geboorte en ontvangst in een inquiry. Vervolgens werken we met liefdevolle aanraking. En er is beweging vanuit jou en in contact als je dat wilt. Dat volgend wat in jou leeft en wat ontvangen en gekoesterd wil worden.

Zo ga je heel diep voelen hoe het is om gekoesterd en geliefd te worden, geaaid, getroost, ontvangen. Zodat je voelt hoe jij dat doet en hoe je dat aan jezelf kan gaan geven.

Er hoeft niets en alles is goed. Er is zachtheid en compassie. Er is koestering. Diepe ontspanning. Een diepe zucht. Er is contact met je lijf en je hart.

Er is meditatie, visualisatie, energetisch waarnemen, aanraking, beweging, dans en ontspanning met klanken. Er is een veld van oneindig liefdevolle, moederlijke en vaderlijke energie.

We integreren de ervaringen van de dag, zodat jij jezelf nog meer kan gaan koesteren in je leven. Zo komt er meer ontspanning, zachtheid en compassie voor jezelf. Zo komt er meer stroom.

Wees welkom, precies zoals jij bent, met alles wat je bent. Ontmoet jezelf en de ander in alle koestering, zachtheid, liefde en compassie.

We starten op 10:30 uur, inloop vanaf 10:15. Rond 15:30 ronden we af.

Er is een eenvoudige vegetarische lunch en er is thee, water en gezonde snackjes.
Kosten: € 65,-

Locatie: Studio Starshine, Dorpsstraat Vorden