Een jaar geleden verhuisde ik naar Vorden. Ging ik zonder Bob verder. Werd mijn plek Starshine geboren. Werd ik weer geboren.

Wat een jaar was het… wat een bevalling

Een jaar waarin ik steviger in mezelf landde

Een jaar van pijn, verdriet, gemis

Een jaar mijn kinderen deeltijd bij mij

Een jaar van zoeken naar een nieuwe vorm met Bob

Een jaar van mijn plek innemen, mijn grenzen voelen

Een jaar vol vertrouwen, dankbaarheid en overvloed

Een jaar vol nieuw, opnieuw en herinneren van wat ik al wist

Een jaar met mooie nieuwe ontmoetingen

Een jaar van ruimte voelen, nemen

Een jaar van verwerken, terug voelen, realiseren

Een jaar met tranen

Een jaar vol moed, durf, overgave, niet weten, ja en nee

Een jaar waarin mijn hart opende en ik verliefd weer werd

Een jaar vol twijfel, kan ik wel, durf ik wel, is het wel

Een jaar vol diep weten dat het goed is zoals het is

Een hele bevalling. En ik ben geboren. Zoals zo vaak al eerder. Nu weer een groot nieuw stuk van mij erbij. Ik ben er. In meer licht dan ooit tevoren. Met alles van mij. Al het licht en al het donker.

En er komt nog zoveel meer moois. Mantra zingen. Workshops. Prachtige, helende, intuïtieve sessies met mooie zielen. Zoveel gelijkgestemden die op mijn pad komen. Magisch is het.

Je hart volgen is niet makkelijk. We moeten moedig zijn.

Nu kan ik vol overtuiging zeggen dat het het waard was en is. Te kiezen voor wat ik mezelf wens. Gun. Dat voor te leven aan mijn twee prachtige, lieve, mooie, sterke meiden.

Omdat het niet anders gaat. Omdat het nodig is voor de wereld. Nodig is te stralen. Meer van mezelf de wereld in te zetten, geboren te laten worden. Het is nodig, ook als dat met pijn voor mij en voor mijn meisjes gepaard gaat. Het is de weg.

Zo ongelooflijk dankbaar ben ik voor alles wat er is in mijn leven, in het leven. Zoveel liefde en overvloed. Zoveel licht. Dat maakt het omarmen van de angst, twijfel en pijn makkelijker. Het licht in mij kan het dragen. De liefde omhult en verzacht.

Op naar meer ontvouwen, vertrouwen, geboren worden. Op naar nog meer liefde in en om mij heen. Ik zeg JA.

En ook….wat een jaar. Op naar een nieuw jaar. Fijne Imbolc.